Klamboe/hangmat Hennesy hammock_kopen_bestellen_vergelijken

Care Plus Klamboe/hangmat Hennesy hammock kopen

€179,95

Klamboe/hangmat Hennesy hammock, Hangmat met geïntegreerd muskietennet en onderingang. Gepatenteerde en vol- waardige vervanger van tent, slaapmat of mukietennet. Alleen 2 bomen nodig. Van duurzaam regen- en muggendicht nylon.

Koop direct

SKU: 8714024339306 Categorieën: , , , Tags: , , ,

Productbeschrijving

Klamboe/hangmat Hennesy hammock kopen van Care Plus

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Zuid Europa (Bijv. Italië, Frankrijk, Griekenland en Spanje) of naar Zuid- en Midden-Amerika (Bijv. Brazilië, Suriname, Curaçao, overige Caribische bestemmingen).

Het is verstandig om je goed voor te bereiden voor een bescherming tegen muggen Aedes aegypti die het Zika Virus bij zich kunnen dragen. Care Plus biedt naast Klamboe/hangmat Hennesy hammock, diverse producten aan om je optimaal bescherming te bieden tegen een eventuele muggenbeet. Uiteraard is het wel verstandig om vooraf goed te informeren over het gevaar van de muggen op jouw vakantiebestemming.

Hangmat met geïntegreerd muskietennet en onderingang. Gepatenteerde en vol- waardige vervanger van tent, slaapmat of mukietennet. Alleen 2 bomen nodig. Van duurzaam regen- en muggendicht nylon.

Klamboe/hangmat Hennesy hammock Reizen van Care Plus worden thuisbezorgd voor €3.95. Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis!

 

Extra informatie

Leverancier:

Vitaminen.nl

Verzendkosten:

3.95

Merk:

Care Plus

1 review voor Care Plus Klamboe/hangmat Hennesy hammock kopen

  1. :

    […] insmeren met een muggenwerendmiddel dat DEET bevat. Tijdens de nachten wordt aangeraden onder een klamboe te slapen. Ga je op reis naar Italië, Frankrijk of Spanje dan is het zeker erg verstandig om DEET […]

Een review toevoegen